Мощен удар на ченгета в Гоце Делчев, оковани са… |

От полицейски служители на сектор ПКП и РУ-Гоце Делчев при ОДМВР-Благоевград беше проведена специализирана полицейска операция по линия „Наркотици“. Това съобщиха от ОДМВР – Благоевград.

В хода на операцията са задържани 6 лица и са извършени претърсвания в 11 обекта, находящи се на територията на общините Гоце Делчев, Хаджидимово и Гърмен. Проверени са жилища и имоти на задържаните лица, а също и 5 автомобила ползвани от тях.

В частен дом, находящ се в град Гоце Делчев, обитаван от 39-годишен мъж е открито помещение, специално пригодено като наркооранжерия. Иззети са:около 13.5 килограма зелена тревиста маса и съцветия, реагиращи положително на канабис и оборудване за отглеждането му.

В хода на работата по случая, в друго помещение в жилището,е намерена и иззета около 63 гр. суха тревиста маса, която след направен полеви тест е реагирала на канабис.

В жилище в Гоце Делчев, обитавано от 45-годишен мъж е открит около 1 килограм канабис. Иззети са около 131 бр. различни по вид и калибър боеприпаси, за които не са предоставени необходимите документи за съхранение и притежание.

Намерени са също и парични суми.

В частен дом в Гоце Делчев, обитаван от 37-годишен са иззети:мобилни апарати и документи от леки автомобили.

Проверена е къща за гости, находяща се в село Тешево, стопанисвана от лицето, където са открити:около 2.5 грама канабис, пластики от СИМ-карти и мобилен апарат.

Проверена е и втора къща в селото, стопанисвана същия,като от тамполицейските служители са иззели около 1 килограм суха, тревиста маса, реагираща положително на канабис.

От частен дом на 31-годишен,находящ се в с. Мосомище са изети: лаптоп, мобилен апарат, СИМ карта, флаш памет и електронна везна.

Действията на полицейските служители са продължили на територията на с. Гърмен, където в бивша стопанска сграда, стопанисвана от 35-годишен е открито специално пригодено помещение за наркооранжерия.

Иззети са около 47 грама зелена тревиста маса, пластмасови кофички, чаши от кафе със засадена зелена тревиста маса и оборудване за отглеждането й. Иззети са също и мобилен апарат, СИМ карта, лаптоп и флаш памет.

От полицейските служители в селото е проверена и къща, обитавана от лицето,като е намерено и иззето оборудване за отглеждане на канабис и мобилни апарати.

В хода на специализираната полицейска операция, в землището на с. Пирин са открити положени да се сушат около 30 бр. канабисови насаждения. По случая е образувано досъдебно производство.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"