Закопчаха известен дилър с кока за над 4 бона в Слънчев бряг, а съдът… |

34-годишният Красимир Койчев сключи споразумение с прокуратурата и се отърва с условна присъда, въпреки че беше закопчан със сериозни количества дрога в Слънчев бряг при блестяща акция на несебърските криминалисти.

Красимир, който се яви преди дни пред Бургаския окръжен съд, се призна за виновен единствено за държане, но не и за разпространение на наркотици. Така той получи присъда от 1 година, но отложена с 4-годишен изпитателен срок, пише „Флагман“. 

Красимир беше закопчан на пъпа на Слънчев бряг на 30-ти август м.

г. Тогава криминалистите откриха в колата му 680 л етилов алкохол, които обаче не са част от делото за дрога. Разследващите намерили наркотиците при последвалия обиск в квартирата на Красимир в апартамент в комплекс „Орфей 2“ на Слънчака.

Според извършената експертиза по процеса, криминалистите открили близо 35 гр висококачествен кокаин за над 4 000 лв. В апартамента имало още торба с над 150 гр марихуана.

Красимир е поредният, който се възползва от чистото си съдебно минало и успява да отърве затвора, въпреки че според експертите е спипан с дрога за над 5 000 лв.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"