Потрес! Райна смени микрофона с… СНИМКИ 18+

От толкова много пътувания по света на Райна май хич не й остава време да се изявява като певица. Пилето на поп фолка, както обикновено я наричат, прави пореден остър завой за изумление на почитателите си.

Вместо да записва в някое студио, изкусителната брюнетка е решила… отново да ходи на училище. Райна гори от желание да научи френски език и, разбира се, побърза да го сподели в социалната мрежа.

„Френски? Как ми го роди ума това… Както и да е, вече сме 3-ма, моля утре всички на линия тук, за да уточним подробностите. Търси се 4-ят!!!“, сподели звездата на „Пайнер“ в статус и предизвика много вълнения сред последователите си.

Изглежда, че пътуванията отварят все по-голямо желание у Райна да учи нови и нови езици. Преди време, когато посети Куба, изпълнителката се запали да учи испански в продължение на няколко месеца.

А дали и кога й остава време да пее, може би само тя си знае. Засега в тази посока можем да видим само песента й „А бях ти казала“, която засега се радва на голям успех.

Припомняме, че и навръх рождения си ден тя бе в чужбина като посрещна празника си в Португалия, откъдето не пропусна да зарадва своите многобройни последователи в социалните мрежи с поредица апетитни фотоси, озаглавени „В сбъдване на една мечта“./

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"