Икономов превръща Добринище в нова туристическа звезда |

„Ние не говорим с езика на омразата. Обещаваме ви просперитет. Добринище е пример за това как се прави политика на европейско ниво“, заяви Георги Икономов пред стотици граждани на пълния площад на малкия курортен град.

Заставайки очи в очи с жителите на Добринище, Георги Икономов, който вече 8 години ръководи общината, каза:

„Аз и моят екип, с опита, който имаме, можем да отговорим на високите ви очаквания, знаем как да работим за просперитет.

Знаем как да създадем полезни и красиви идеи, знаем как да осигурим финансиране и знаем как да ги изпълним качествено.

Ние сме различни от другите, защото няма да говорим с езика на омразата, който не знам защо е плъзнал  толкова много напоследък. Злоба, омраза, не това е нашият стил, напротив, ние сме усмихнати, позитивни, градивни и ефективни.

Това е нашият начин на работа, за да можем да бъдем във ваша полза. 

Нашият край има дух, в нашия край можем да се грижим един за друг, в нашия край можем да се обединяваме, в нашия край можем да казваме истината на висок глас. И затова нашия край е проспериращ, богат и така ще бъде и занапред!“, каза кметът по време на

откриването на предизборната кампания на ГЕРБ в Добринище. На официално събитие на площада в града бяха представени кандидатът за кмет на Добринище Петър Галчев, както и кандидатите за Общински съветници на партията.

Основният акцент през мандат 2019-2023 за Доблинище ще бъдат оптималното използване на термалните минерални извори, където се крие огромен потенциал, привличането на инвеститори и реализирането на набор от инфраструктурни проекти.

Кандидатът за трети мандат и съветниците от листата на ГЕРБ са ежедневно на срещи с хората във всички населени места в община Банско, за да очертаят посоката на развитие за всяко от тях.

“Аз съм бил досега и винаги ще бъда до хората, знам проблемите им в детайли. Но в екипа имаме нови лица, безспорни авторитети всеки в своята област, за които е много важно да срещнат жителите на община Банско лице в лице и да поемат своята лична отговорност пред тях.

Важно е да водим активен диалог и сега, за да сме сигурни, че отделните ни секторни политики ще отговорят напълно на нуждите на хората.”, споделя Икономов.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"