Стана ясно кога тръгва телевизията на Слави и кои ще се появят пак в ефир |

Телевизията на Слави Трифонов тръгва след местните избори, съобщава TrafficNews. Шоуменът вече събира екип, в който кани известни журналисти. Сред водещите на програми със сигурност ще е и Милен Цветков.

Острият му език  е допаднал на Трифонов и Цветков вече е част от екипа му, съобщиха запознати с проекта.

Очаква се той да води авторско предаване, в което, както обикновено, се работи по неговите лични стандарти. 

Невероятен обрат с името на партията на Слави Трифонов

В медийните среди се говори, че Миролюба Бенатова и Генка Шикерова също ще бъдат поканени от Трифонов в телевизията му.

Припомняме, че на 31 юли в последното издание на “Шоуто на Слави” Трифонов сам обяви, че след 15 септември ще тръгне новият му телевизионен проект, наречен “Седем осми”.

Малко по-късно публикува и учредителна декларация, според която на 5 октомври ще бъде създадена партията му “Няма такава държава”. Социологическата агенция „Алфа Рисърч“ пък отреди над 8 на сто подкрепа за формацията на Слави в своето последно проучване.

Мини разлика ГЕРБ – БСП, ако изборите са сега, а партията на Слави…

Засега не е ясно как точно ще се реализира телевизионният проект на Трифонов. Още в самото начало след обявяването му се чу слух, че той ще купува „Евроком”, който обаче все още не е потвърден.

Мнозина са на мнение, че целта на проекта е да отпуши клапата на общественото недоволство, като се даде възможност на хората да гледат и слушат това, което искат. И за това на Трифонов му трябват известни лица, които минават за бунтари в общественото пространство.

Още отсега обаче в социалните мрежи вървят коментари, че политическият и медиен проект на Трифонов може да се окажат част от сценарий, в който той е само изпълнител. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"