Пребледняхме! Коварният рак затисна много любима, Българска телевизионна звезда!

>

Актрисата и телевизионна репортерка Боряна Илич, по-известна като Супер Бианка от „Шоуто на Иван и Андрей“, проговори за пръв път от 7 години пред телевизионна камера. Поводът е признанието ѝ от преди няколко месеци, че се бори с рак. 
 

„Казах си „Защо да не дам пример на всички хора, които минават през това нещо“, сподели тя в предаването „Преди обед“ по bTV, предаде Блиц

„Никой от семейството и близките ми не очакваше. Даже си мислех – аз съм страшна късметлийка, защото на мен това не се случва.

Но взе, че ми се случи. В момента получавам урок“, смята тя за своята диагноза.

„Ракът е нещо, което трябва да те пробуди. Трябва да обърнем внимание на себе си, на близките си. Значи, че нещо не е както трябва“, смята тя.
 
„Не осъзнавах какво се случва докато не започнах химиотерапия, докато не те ударят страничните неща. Физическата болка е толкова силна, че ти се иска да умреш, наистина. След това ставаш, изтупваш се, слагаш усмивката и продължаваш напред“, споделя актрисата.

„Вярвам в Бог. Винаги си казвам молитвичка. На това се опирам, на вярата си“, разкрива Баинка.
 
Тя сподели, че в Щатите, където живее от 7 години, има съпруг, който много ѝ помага. Не пожела да разкри дали е българин или американец.
 
Химиотерапията ѝ продължава цяла година. „Минах през операция, където махнах и двете гърди. Продължавам с химиотерапията превантивно“, сподели актрисата, чието истинско име е Боряна.
 
Тя разказа с горчивина, че в България, разхождайки се с гола глава, ѝ подвиквали грубо „Ей, младеж“. А в хотел във Велинград ѝ отказали масаж, защото имала рак. Въпреки че дори лекарят ѝ от Щатите препоръчал правенето на масаж, за да се засили ефектът от химиотерапията, родните терапевти ѝ отказали безцеремонно.

„Когато те видят без коса, без вежди, те зяпат. Искам да изляза да си купя една баничка да си я изям на спокойствие без да ме зяпат. А в Ню Йорк хората му казват „Уау, уникален артист си“, заяви актрисата.
 
Преди 7 години тя заминала за Щатите заради актьорството и по любов. Успяла да се запознае със световни холивудски знаменистости.
 
Бианка разказа история, в която съвсем случайно се запознала с Хавиер Бардем. След като се снимали заедно, той я попитал дали иска да отидат да пият кафе. „А аз от нищото изплясках: „Вие сте женен, не може“.
 
Запознала се ѝ с Робърт де Ниро, който в края на разговоря я попитал „Няма ли да се снимаме накрая?“, а тя щеговито му казала, че ще го удостои с тази чест.
 
„Не съм намалила темпото въобще. А трябва. Взимам си урока още. Гледам да обръщам внимание на себе си“, призна Бианка.
 
„Започнах да ходя на йога, фитнесът и плувният басейн трябва да ги пропусна. Чета повече книги“, каза още тя.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"