Деси Стоянова яхна метлата навръх рождения си ден – водещата без капка грим събра погледите на плажа (Снимки):

Усмихнатата водеща на „Преди обед“, Деси Стоянова , не е сред звездите, които обичат да се говори за тях. Тя е изключително дискретна по отношение на личния си живот и много рядко попада в жълтите хроники.

Чаровната дама  стана на 44 години на 20 август и по този случай се пошегува с почитателите си в социалните мрежи, като се пусна яхнала метла , досущ като Баба Яга.

Деси Стоянова на метла

Съвсем естествено, снимката предизвика бурни дебати и лайкове в социалните мрежи.

Истории за нейния перфекционизъм и отдаденост на работата отдавна се разнасят в гилдията, като зложелатели твърдят, че те са причина тя да бъде в обтегнати отношения с екранната си половинка Сашо Кадиев. 

Телевизионерката обаче твърди, че заради дългогодишната работа двамата отдавна са напаснали характерите си и се разбират чудесно. Стоянова използва отпуската, за да се наслади на морето в компанията на своята приятелка Ани Цолова, която бе водеща на сутрешния блок в Нова телевизия. Тя се пусна без грим от брега, за да покаже, че възрастта при нея е само цифра и изглежда перфектно.

Деси Стоянова с Ани Цолова
Преди да събира тен на плажа, водещата отскочи с близнаците и съпруга си в планината, където семейството има скромна вила.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"