Соросоидните медии пак манипулират |

Някакъв лумпен драскал онзи ден по некролог на починал магистрат във фоайето на Специализираната прокуратура и държавното обвинение му образувало дело за хулиганство. После съдът го задържал под стража. Същият ругател, който преди време беше запалил българския флаг и беше уринирал отгоре му.

Медиите на кръга „Капитал“ и тези под контрола на Цветан Василев обаче веднага написаха дълги пасквили, че и в този случай прокуратурата действала избирателно, прилагала двоен стандарт и прочие глупости.

Вчера Специализираната прокуратура излезе със становище, и то съвсем правилно, че конкретна статия представлява злоупотребата с паметта на техния починал колега, а използването на тази смърт, за да се създава манипулация, е изключително грозен акт.

Нищо повече. Дори не е спомената „медията“, сътворила тази гавра, а тя е „Медиапул“ на бившата говорителка на Иван Костов.

Само часове след това, целокупното медийно соросоидно воинство – „Медиапул“, „Клуб Зет“, „Сега“ и прочие „издания“, превърнали се от години в рупори на олигархията, излязоха със заглавия: „Спецпрокуратурата обвини Медиапул във вандализъм“, „Прокуратурата атакува и „Медиапул“, „Прокуратурата заклейми „Медиапул“ заради критична дописка“ и прочие.

Като ги прочете, да си каже човек, че прокуратурата едва ли не е взела на абордаж свободното слово, а всичките „журналисти“ от кръга „Капитал“ са вече в затвора, или най-малкото с белезници.

Разбира се поне четири пет грантови НПО-та, като АЕЖ и „Правосъдие за всеки“ няма да пропуснат случая и ще излязат с позиция, че държавното обвинени мародерства по медиите. Рекетьорите от „Биволъ“ написаха във фейсбук злобен пост, по подобие на присъдружната на Цветан Василев организация БОЕЦ, която още вчера  се изказа по темата.

Естествено, ще бъде „сезирана“ и някоя международна соросоидна организация, като „Репортери без граници“, която още утре ще ги „защити“, което пък ще е нов повод за още материали против прокуратурата.
Защо го правят  ли? Защо се изкарват „жертви“ и манипулират?

Защото искат хората в България и държавните институции да си мълчат, когато някой като тях нагло се гаври от години с обществото ни.

Защото искат да фабрикуват на воля инсинуации и никой да не им търси отговорност. Защото искат слаба държава и всички престъпници да са „невинни“ и „жертви“ на властта.

Защото искат хората, които им плащат, като Иво Прокопиев и Цветан Василев, да не влязат в затвора.
Затова и ще крещят есента против правителството и против кандидата за главен прокурор Иван Гешев.
Защото им объркват плановете.
 
 
 

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"