Ники Илиев сподели пред всички за коварното си заболяване и показа как то променя тялото му (Снимка):

Вече ви показахме, как Ники Илиев се забавлява на плажа в компанията на други известни ергени. Но престоят му край морето бе повод актьорът-режисьор да сподели с почитателите си за един отдавнашен  здравословен проблем , който го мъчи от няколко години.

Актьорът страда от рядко заболяване , което се отразява и на външния му вид.

И макар режисьорът на „Живи легенди” да се опитваше да го прикрие, сега вече е готов да говори открито за този проблем и да даде кураж на други, които са в неговото положение.

Ники Илиев сподели с всички за витилигото , което го измъчва отдавна и което вече трудно може да прикрие. Припомняме, че заболяването представлява обезцветяване на кожата под формата на петна, които напомнят карта върху тялото. Следите от заболяването при Ники вече са обхванали и места, които трудно могат да да бъдат скрити. Те са се разпространили по лицето и ръцете му. Голямо впечатление прави, че от известно време бившият манекен не се е появявал гладко избръснат. Ники Илиев може би разчита, че наболата брада би могла да скрие коварните петна.

Ники Илиев

„За всички с витилиго. То просто дава още един цвят на характера ти. Нищо повече. Качеството на живота ти се определя от качеството на мислите ти”, написа Ники в личния си профил във „Фейсбук” и за първи път показа белите петна по кожата си.

Всеизвестен факт е, че витилигото се появява при стрес. Периодът, в който са се появили петната на секссимвола, съвпада с времето, в което той снимаше новия си филм „Завръщане“. Което означава, че е изхабил доста нерви и е бил стресиран в този подготвителен период.

Изключителна ирония на съдбата е, че майката на актьора е професор по дерматология и преди години прави бум в България с опити да излекува с лазер болестта. А днес собственият й син страда именно от витилиго.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"