„Спящият пророк“ Едгар Кейси предрекъл незапомнено сурова зима в началото на 2018 г., появата на нов Христос в края ѝ и…

Очаква ни много студена зима и идване на Исус Христос за Земята през 2018 г. Това е предсказал прочутият американски ясновидец Едгар Кейси, съобщава esoreiter.ru. Ще има рекордно ниски температури в САЩ обилни снеговалежи и огромни преспи. снегонавявания

.

Според американския ясновидец, известен с прозвището „Спящия пророк“, защото в състояние на транс, напомнящо сън, е правел предсказания, американците от едноетажната Америка, които живеят в сглобяеми къщи с леки конструкции, ще бъдат изправени пред голямо изпитание.

Макар че е починал в далечната 1945 г., феноменът е предсказал какво ще се случи през 2018-та.

В края на идната година, според Кейси хората ще започнат да усвояват телепатията и до 2028 г. ще се окаже, че технически средства за свръзка включително и мобилните мобилните телефони ще са ненужни.

През 2018-та ще се появи отново и Исус Христос, но в образа на 9-годишно момче, което ще лекува всички болести само с поставяне на ръка на болното място. Името му бързо ще се разнесе по целия свят.

Момчето месия ще бъде признат от всички църкви по света. Човечеството го чака духовно прераждане.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"